COURSE 3 - GENERAL / BUSINESS ENGLISH (AUDIO)

advanced english vocabulary course online

Penerangan Kursus

Untuk tahap pengajian bermula dari peringkat Menengah hingga pra & Pascasiswazah. Eksekutif pejabat, pengurus, guru bahasa Inggeris, dan juga pelajar di peringkat pembelajaran yang lebih tinggi seperti pelajar Tingkatan 6 ,Kolej dan Universiti akan mengguna kursus ini sebagai panduan untuk penulisan tanpa sebarang kesilapan. Pelajaran ini telah disediakan untuk SESIAPA yang ingin menulis dalam Bahasa Inggeris yang betul dan mudah difahami.Sudah tentu, tidak ada perdebatan bahawa tatabahasa adalah asasbagi setiap bahasa.Tanpa pemahaman tatabahasa yang betul, seseorang tidak dapat mengumpulkan atau membentuk ayat yang sesuai untuk dibaca. Kursus ini adalah peluang keemasan bagi sesiapa yang ingin meningkatkan kemahiran penulisan – amat disyorkan!

HARGA UNTUK KURSUS INI IALAH: SGD 80.00 OR US$ 55.00

HOW TO PAY SCHOOL FEES

Kami sedar bahawa sebilangan warga Singapura tidak menggunakan Stripe atau Paypal. Dalam kes ini, anda dibenarkan untuk memindahkan dana dari mana-mana bank anda ke akaun kami untuk membeli kursus kami. Setelah pembayaran dibuat, hantarkan salinan pembayaran dan Borang Pendaftaran kepada kami. Pelajaran akan sampai ke alamat e-mel anda dalam masa 48 jam.

Nama Syarikat: MY ENGLISH IS GOOD PTE LTD
MAYBANK
(Cabang Tampines)
NOMBOR AKAUN: 04031044029
Swift Code MBBE SG S2

Warga asing yang ingin membeli kursus kami boleh menggunakan Checkout Stripe atau Paypal untuk membayar kursus.

Setelah pembayaran dibuat, hantarkan salinan Slip Pembayaran dan Borang Pendaftaran kepada kami. Pelajaran akan sampai ke alamat e-mel anda dalam masa 48 jam.